Svakodnevno, na svim računima

Vaš oglas je u obliku kupona otisnut na poleđini traka za kase i svakodnevno se distribuira na poleđini izdanih računa diljem Hrvatske.

100% uručeno

Vaša reklamna poruka uručuje se svakom potrošaču po cijeni od tek nekoliko lipa, odnosno po najnižoj cijeni kontakta na tržištu.

Učinkovitost, profitabilnost i ponavljanje

Široka distribucija naših kupona i distribucija s ponavljanjem ( 3-4 puta mjesečno Vaša poruka dolazi do istih osoba ) omogućuje visoku vidljivost koja jamči uspjeh Vašeg poslovanja.

Geomarketing

Putem naše nacionalne mreže možete odabrati zemljopisno područje za distribuciju oglasa, u radijusu od nekoliko kilometara pa sve do nacionalne ili čak regionalne pokrivenosti. Oglašavanjem u supermarketima Vaši kuponi dolaze u ruke tisuća kupaca koji mogu postati i Vaši potrošači.

Prilagodljivost

Poleđina računa u supermarketima koristi se za reklamne kampanje u trajanju od 1-12 mjeseci. Reputacijske kampanje, lansiranje novih proizvoda, pokretanje novih poslova ili unapređenje prodaje - Ticket com je sveprisutan medij oglašavanja koji zadovoljava širok spektar promotivnih kampanja. Vrhunsku kvalitetu traka za oglašavanje Ticket com osigurava četverobojnim offset tiskom.

Kuponing

Kontrolu uspješnosti kampanje omogućuju Vam vraćeni kuponi, uz dodatnu analizu svake pojedine kampanje sa naše strane.